Sustainable rural development policy in Poland - environmental aspects - Mosiej, Józef
Trvalo udržateľný rozvoj vo vidieckych oblastiach Poľska z perspektívy riadenia prírodných zdrojov. Poľnohospodársvo je v Poľsku jedným z najdôležitejších sektorov. To ovplyvňuje nielen sociálnu a ekonomickú situáciu vidieckej populácie, ale aj prírodné prostredie, štruktúru krajiny a biodiverzitu. Voda ako dôležitý faktor trvalo udržateľného rozvoja vidieka, ochrana kvality vody vo vidieckych oblastiach.