Investovanie ako dobrý skutok - Gensler, Lauren
Spoločensky zodpovedné investovanie (impact investing) - riskantnejšie ako klasické investovanie a má vyšší potenciál zmeniť svet k lepšiemu. Najviac "zodpovedných" peňazí investovaných v Severnej Amerike a v subsaharskej Afrike. Príklady zodpovedného investovania. Spoločensky zodpovedné fondy. Spoločensky zodpovedné dlhopisy (social-impact bonds).