Pixel nie je o peniazoch - Nejedlý, Tomáš
Rozhovor s riaditeľom herného štúdia Pixel Federation. Úspech slovenských programátorov. Z garážového start-upu firma, ktorá generuje zisky. Ambiciózny cieľ, aby firma mala stomiliónovú hodnotu. TrainStation ako najúspešnejšia hra. Benefity pre zamestnancov.