Ak chcete ľudí viesť, počúvajte ich - Nejedlý, Tomáš
Rozhovor s uznávaným americkým koučom a autorom motivačnej literatúry M. Goldsmithom o líderstve budúcnosti, zdieľanom líderstve, delegovaní manažérskych povinností, multikulturalizme, riadení rozmanitosti.