Možnosti optimalizácie a hodnotenia akustickej kvality domácich spotrebičov - Moravec, Marek
Psychoakustika - interdisciplinárna vedná disciplína zaoberajúca sa vnímaním zvuku. Základné subjektívne a objektívne metódy hodnotenia kvality zvukov. Ciele dosiahnutia reálnych výsledkov hodnotenia psychoakustikej kvality zvukov jednotlivými výrobnými skupinami. Akustická kvalita emitovaného zvuku v súlade s očakávaniami zákazníkov v porovnaní s konkurenčnými výrobkami.