Bratislava chce viac leteckého carga - Blažej, Ján
Nákladná letecká doprava na bratislavskom letisku. Preprava aj kurióznych komodít. Potreba pravidelnosti. Expresný prepravca DHL Express. V porovnaní so susednými letiskami najmenej nákladu. Konkurencia blízkeho letiska vo Viedni.