Priemyselný internet vecí - Bučková, Monika
Základné informácie o pretváraní internetu na internet vecí a jeho plyvu na vývoj v priemysle. Metódy, postupy a spôsoby zberu, uchovávanie, spracovanie, vyhodnocovanie, selekcia a distribúcia potrebných informácií v požadovanej forme a kvalite.