Zamestnanci v strojárskom a automobilovom priemysle v SR - Krabáč, Jozef
Charakteristika pracovnej sily - charakteristické črty a vybrané aspekty pracovných podmienok v sektore strojárstva a automobilového priemyslu v Slovenskej republike. Význam a kľúčové postavenie strojárstva pre hospodárstvo SR.