Pocit bezpečia s otáznikom - Valachovičová, Viktória
Vplyv utečeneckej krízy na dopravu. Balkánske problémy. Napätie v Nemecku a Maďarsku. Utečenecké a prepravné trasy. Hrozba pre just-in-time dodávky. Ohrození šoféri.