Žiť svoj sen - Briestenská, Jana
Rozhovor s majiteľom a zakladateľom obchodnej spoločnosti KINEKUS, najväčším pôvodne slovenským veľkoobchodom a maloobchodom s rozsiahlym portfóliom obchodného tovaru s domácimi potrebami.