Outsourcing - každá zmena musí priniesť zisk - Pitronová, Andrea
Nový zmysel pojmu outsourcing, ktorého podstata spočíva v celej rade služieb. Outsouricng zasahujúci do výrobno-obchodných firiem alebo priamo spojený s ich procesmi. Čo je dobré vedieť o externom poskytovateľovi takýchto služieb. Postoj slovenských firiem k outsourcingu.