Management Systems as Organizations Competitive Advantage - Karkalíková, Marta
Činnosti a aktivity v podniku na základe požiadaviek ISO štandardov. Zvýšenie kvality produktu, imidžu firmy a trhovej pozície. Ciele podniku pri vývoji manažérskych systémov. Externé a interné výhody certifikácie manažérskych systémov podniku.