Vedia Slováci písať oficiálne emaily v anglickom jazyku? - Gáboríková, Eva
Písomná komunikácia a spôsoby vyjadrovania obchodných partnerov v cudzom jazyku k partnerom z iných kultúr. Čo trápi Slovákov pri písaní oficiálnych emailov? Frázy, na ktoré by sa nemalo zabúdať.