Klíčové otázky zaměstnanosti v Evropské unii - Klimko, Roman, 1985-
Analýza vývoja trhu prácev EÚ. Kľúčové otázky zamestnanosti - zamestnanosť mladých, dlhodobá nezamestnanosť. Ako zvýšiť zamestnanosť v EÚ. Zelená ekonomika predstavuje veľký potenciál v možnosti rastu pracovných miest.