Ekonomické a neekonomické determinanty šťastia - Muchová, Eva, 1961-
Šťastie ako nový koncept ekonomickej teórie. Sedem faktorov ovplyvňujúcich šťastie - rodinné vzťahy, finančná situácia, práca, spoločnosť a priatelia, zdravie, osobná sloboda, osobná hodnotová orientácia. Kvantifikácia vplyvu faktorov na pocit šťastia.