Vplyv daňovej a sociálnej politiky na trh práce - Kovárová Martišková, Alžbeta
Daňová politika SR. Zmeny daňového systému v r. 2004 a 2013-2014. Sociálna politika SR. Odvodová politika SR. Daňovo-odvodové zaťaženie SR v porovnaní s OECD. Vplyv daňovej a sociálnej politiky na zamestnanosť. Opatrenia sociálnej a daňovej politiky a demotivácia sa zamestnať.