Zjišťování situace osob znevýhodněných na trhu práce prostřednictvím konceptu zaměstnatelnosti - Horák, Pavel
Kľúčové faktory, ktoré spôsobujú vylúčenie znevýhodnených, nezamestnateľných, či dlhodobo nezamestnaných skupín osôb z trhu práce. Riziko vylúčenia do neistých pracovných pozícií na sekundárnom thru práce alebo vylúčenie z otvoreného pracovného trhu. Zhodnotenie lokálneho projektu zamestnanosti v jednom z regiónov Českej republiky medzi rokmi 2012 až 2014.