Six sigma vo výrobnej praxi - Hajduová, Zuzana, 1974-
Vysvetlenie metódy Six sigma. Implementácia metódy Six sigma v praxi. Spotreba pracovných rukavíc vo vybranej spoločnosti. Porovnanie rokov 2011 až 2014. Výrazný pokles spotreby rukavíc.