Metódy merania efektívnosti poisťovní - Beslerová, Stela
Využitie metódy DEA v procese merania efektívnosti. Rozšírené DEA modely: aditívny DEA model, SBM model. DEA modely pre hodnotenie efektívnosti v čase. Metóda SFA (stochastic frontier analysis).