Neplatená práca v slovenských domácnostiach - výskum, výsledky a súvislosti - Kika, Marián
Charakteristika problematiky neplatenej práce ako jednej z neprehliadnuteľných a špecifických druhov práce, za ktorú jej vykonávateľ nedostáva mzdu. Kategórie neplatenej práce. Prevažujúca vysoká sociálna hodnota neplatenej práce v sledovaných slovenských domácnostiach determinuje zachovanie objemu, prípadne jej nárast v budúcnosti.