Zhodnotenie súčasného stavu podnikateľského prostredia na Slovensku - Meheš, Marek
Vymedzenie podnikateľského prostredia. Hodnotenie kvality podnikateľského prostredia v SR. Vybrané silné a slabé stránky podnikateľského prostredia v SR. Faktory vplývajúce na vykonávanie podnikateľskej činnosti.