Tvorba vstupov pre kompozitné indikátory predikcie vývoja HDP - Andrejkovič, Marek
Meranie výkonnosti ekonomiky. Indikátory výkonnosti ekonomiky - inflácia, nezamestnanosť, minimálna mzda. Indikátory spotrebiteľskej spokojnosti. Konjunkturálne a spotrebiteľské prieskumy v podmienkach SR. Kompozitné indikátory.