Dispozičné cenné papiere - Hrvoľová, Božena
Všeobecný rámec pre právnu úpravu cenných papierov na Slovensku vytvára zákon č. 566/2001 Z. z. o cenných papieroch a investičných službách a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o cenných papieroch). Druhy práv a druhy dispozičných cenných papierov, ktoré sú spojené s príslušným cenným papierom.