Inovatívne financovanie malých a stredných podnikov - Musa, Hussam
Významná úloha malých a stredných podnikov v krajinách EÚ pre rast krajiny. Inovatívne formy financovania malých a stredných podnikov formou fondov EÚ. Situácia rizikového kapitálu a business angels v EÚ. Finančné nástroje politiky súdržnosti v rokoch 2014 až 2020 v Slovenskej republike.