<The> Economic Risks of the Olympic Games for the Host City - Klimko, Patrik
Výhody a nevýhody plynúce pre usporiadateľa olympijských hier. Makroekonomické dopady - HDP, nezamestnanosť, investície, rozvoj infraštruktúry. Komparácia nákladov pre usporiadateľa s nákladmi na iné športové udalosti. Riziko organizačného a operačného neúpechu.