Business angels evironment in the Czech Republic and the USA - case study - Bortlová, Hana
Rizikový kapitál a investície - vývoj v USA ČR.Analýza podnikateľkých anjelov z hľadiska pohlavia, úrovne kvalifikácie, oblasti vzdelania, umiestnenia podnikua a počtu podnikov v portfóliu.