Diplomatická korešpondencia ako jedna z foriem interkultúrnej komunikácie - Rusiňáková, Jarmila, 1959-
Písomná forma komunikácie v diplomatickej praxi. Tvorba textov v diplomatickej korešpondencii. Externá a interná korešpondencia.