Analýza počtu vzniknutých podnikov na Slovensku - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Analýza vybraného ukazovateľa demografie podnikov. Analýza vývoja a štruktúry počtu vzniknutých podnikov na Slovensku v rokoch 2008 – 2013. Analyzovaný je celkový vývoj ukazovateľa, štruktúra podľa klasifikácie ekonomických činností (SK NACE Rev. 2) a podľa krajov. Na analýzu vývoja sú použité charakteristiky časových radov. Zmeny v štruktúre sú sledované pomocou Suslovovho koeficienta podobnosti štruktúr.