K otázkam rozvíjania odbornej jazykovej a interkultúrnej kompetencie v obchodných rokovaniach v nemeckom jazyku - Helmová, Milena, 1954-
Potreba rozvíjania medzikultúrnej komunikačnej kompetencie v bežnom aj pracovnom živote. Obchodné rokovania v nemeckom jazyku a využívanie kolokácií. Pojem interkultúrna kompetencia. Ako predchádzať vzniku možných problémov.