Do We Know What is Important when Establishing New Business? - Hanák, Róbert, 1979-
Väčšine nových podnikov sa nepodarí uspieť a jedným z hlavných dôvodov je horšia znalosť podnikových ukazovateľov a analýza počiatočného podnikateľského plánu. Táto znalosť sa neučí na univerzitách ale očakáva sa, že bude získaná praxou. Testovanie znalostí na štyroch skupinách (študenti bez skúseností, študenti s administratívnymi skúsenosťami, manažéri s menej ako dvanásť ročnou praxou a manažéri s viac ako dvanásť ročnou praxou).