Zdaňovanie a účtovanie cestovných kancelárií a agentúr - Gášpárová, Eva
Cestovná kancelária, cestovná agentúra, zájazd - pojmy. Účovníctvo cestovnej kancelárie a cestovnej agentúry. DPH cestovnej kancelárie a cestovnej agentúry