Pojem dobré mravy v kontexte generálnej klauzuly nekalej súťaže - Zlocha, Ľubomír, 1988-
Všeobecné vymedzenie pojmu dobré mravy. Pojem nekalá súťaž. Dobré mrvy súťaže. Judikatúra a pojem dobré mravy súťaže.