Regionalizmus ako nástroj zmeny vo vzťahu medzinárodného a vnútroštátneho práva (pluralizmus na obzore) - Elbert, Ľudmila
Vzťah medzinárodného a vnútroštátneho práva. Dualizmus. Monizmus. Skutočnosti odôvodňujúce potrebu zmeny nazerania na vzťah medzinárodného a vnútroštátneho práva. Nové úlohy medzinárodného práva. Zmedzinárodňovanie ústavného práva. Európsky regionalizmus a jeho vplyv na vzťah právnych poriadkov.