Odmeňovanie zamestnancov kapitálovou účasťou v akciovej spoločnosti - Janáč, Viliam
K základným pojmom a k súbehu statusu zamestnanca a akcionára. Zamestanencké akcie ako osobitný druh akcií viazaný na osobu zamestnanca.