Voting behavior and municipal election 2014 in Slovakia - Horváth, Peter
Vzorce voličského správania medzi slovenským elektorátom a determinanty, ktoré by napomohli vysvetliť takéto správanie. Úloha straníckej príslušnosti naprieč teóriou voličského správania.