<The> Flag bearer of Slovenian nationalism knocked out? The rise and fall of the Slovenian national party - Chládková, Lucie
Analýza úlohy Slovinskej národnej strany v rámci slovinského politického systému a slovinského nacionalizmu a národnej identity.