Poskytnutie a prijatie preddavkov v účtovných jednotkách verejnej správy - Jakubíková, Hana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Prijaté preddavky a taktiež poskytnuté preddavky alebo prijaté preddavky z vedľajšej činnosti.