Cestovné náhrady zákon č. 283/2002 Z. z. o cestovných náhradách - Ninčáková, Božena
Zákon č. 283/2002 Z. z. o cestovných náhradách v znení ďalších zákonov má všeobecnú platnosť a použitie vo všetkých odvetviach činnosti. Vzťahuje sa na podnikateľské zamestnávateľské subjekty, ako aj na rozpočtovú a príspevkovú sféru. Je úplne zlučiteľný s právom Európskych spoločenstiev a s právom EÚ. Úplné znenie zákona aj s komentárom.