Neplatné skončenie pracovného pomeru a príklady z praxe - Gejdošová, Slavomíra
Dohoda o skončení pracovného pomeru. Výpoveď zo strany zamestnávateľa. Skončenie pracovného pomeru v skúšobnej dobe. Okamžité skončenie pracovného pomeru zo strany zamestnávateľa. Neplatnosť skončenia pracovného pomeru. Žaloba o určenie neplatnosti skončenia pracovného pomeru.