Dočasná pracovná neschopnosť zamestnanca - Gášpárová, Eva
Uznávanie dočasnej pracovnej neschopnosti. Kontrola dodržiavania liečebného režimu. Potvrdenie o dočasnej pracovnej neschopnosti. Náhrada príjmu pri dočasnej pracovnej neschopnosti zamestnanca. Nemocenské dávky. Príklady z praxe.