Family business in Czech Republic: actual situation - Petlina, Anastasia
Špecifiká rodinného podnikania vzhľadom na právny systém a ekonomickú situáciu krajiny. Vlastnosti a výhody a nevýhody rodinného biznisu. SWOT analýza rodinného podnikania v ČR.