<The> Relationship between gender equality and share price volatility in Slovakia - Musa, Hussam
Vplyv pomeru mužov a žien v riadiacich orgánoch podnikov na cenovú volatilitu akcií podnikov na Bratislavskej akciovej burze. Korelačná analýza s cieľom preskúmať prepojenie medzi podnikom reprezentovaným určitým pohlavím a finančným rizikom v podniku.