Alternatívny prístup k odhadom pravdepodobností a jeho aplikácia - Sušienková, Katarína, 1967-
Teoretické základy a praktická aplikácia alternatívneho prístupu k modelovaniu pravdepodobnosti. Subjektívna pravdepodobnosť. Axiomatická teória subjektívnej pravdepodobnosti. Metódy ohodnotenia subjektívnej pravdepodobnosti. Odhad rozdelenia subjektívnej pravdepodobnosti pre objem výroby.