Podpora podnikateľskej výchovy a vzdelávania - Bukovová, Sylvia, 1959-
Podpora vzdelávania k podnikaniu v Európskej únii. Príprava a vzdelávanie podnikateľov na úrovni EÚ. Vzdelávacie a školiace programy. Podpora podnikania a podnikateľskej výchovy na Slovensku.