Implementácia zmien v riadení tovarovej štruktúry v maloobchodnej sieti - Suško, Vladimír
Analýza jednej z najdôležitejších oblastí organizačnej dynamiky, manažmentu zmien. Prípadová štúdia implementácie zmeny v sieti maloobchodných predajní s potravinami s cieľom zlepšiť riadenie tovarovej štruktúry. Potreba zmeny vychádza z organizačných dôvodov vyplývajúcich zo spájania rozličných formátov maloobchodných predajní, ako aj z nutnosti flexibilne reagovať na zmeny v dopyte po potravinách a v nákupných preferenciách spotrebiteľov. Kritické miesta pri zavádzaní zmien. Návrh kritérií na hodnotenie implementácie zmeny.