Význam a uplatnenie procesného controllingu v malom a strednom podnikaní - Teplická, Katarína
Procesný prístup je dnes kľúčovým faktorom úspešnosti malých a stredných podnikov. Riadenie procesov v podnikateľskej činnosti umožňuje optimalizovať výrobné faktory a vytvárať podmienky pre rast a rozvoj podnikania. Malé a stredné podnikanie je podporované zo strany Európskej únie iniciatívou SBA na podporu malých a stredných podnikov. Význam uplatnenia procesného controllingu pre malé a stredné podnikanie.