Trendy v znalostnom manažmente - Galovská, Marcela
Charakteristika súčasných trendov v znalostnom manažmente. Sledovanie a aplikovanie nových trendov do praxe pri riadení znalostí. Vytváranie efektívneho pracovného prostredia, ktoré ovplyvňuje vývoj trendov. Externé faktory a konkurencieschopnosť organizácie.