Interkultúrna komunikácia a využitie informačných technológií v pedagogickej praxi - Hrivíková, Tatiana, 1959-
Interkultúrna komunikácia ako predmet štúdia cudzích jazykov. Študijný program Cudzie jazyky a interkultúrna komunikácia. Multimodálny charakter výučby. Informačné technológie vo výučbe interkultúrnej komunikácie v anglickom jazyku.