Stratená generácia - Galovská, Marcela
Problematika a vývoj nezamestnanosti mladých ľudí patrí medzi najviac preberané témy pracovného trhu. Nezamestnanosť mladých ľudí predstavuje významný problém, pretože mladý človek sa prostredníctvom práce začleňuje do spoločnosti. Integrovaný a komparatívny prístup k otázke prechodu mladých ľudí zo školy do práce a návrhy na zlepšenie situácie.