Rozvíjanie prezentačných schopností manažérov - príprava prezentácie - Hliboká, Lucia
Základné faktory, ktorým sa má venovať pozornosť pri príprave prezentácie ako verejného vystúpenia, čo by malo viesť k rozvíjaniu a zdokonaľovaniu prezentačných schopností manažérov. Celkovo je možné dané faktory rozčleniť do troch kategórií, ktoré sa týkajú obsahu, formy a publika. Príprava prezentácie a význam tréningu prezentácie.